Moet je je muren spuiten of walsen?

Als het op schilderen aankomt, hoef je niet alleen een penseel op te pakken. Er zijn zoveel methoden waaruit u kunt kiezen dat een eenvoudige taak zoals het schilderen van uw muren hoofdpijn kan zijn! Als je van effici├źntie, snelheid en een mooie gelijkmatige afwerking houdt, zijn je twee beste keuzes waarschijnlijk spuitverf of roller. Dus welke moet je kiezen?

Spray schilderij:-

Je kunt binnenmuren verven als je van snelheid houdt, en ook buitenshuis. U kunt sommige taken veel sneller voltooien dan andere beschikbare methoden door een verfspuit huren te gebruiken. In veel gevallen is het meer geschikt voor buitenklussen, omdat je overal verf kunt krijgen! Het is ideaal voor uw garage of een grote buitenmuur als u het snel en met een professionele afwerking nodig heeft. Het enige waar je voorzichtig mee moet zijn als je aan het schilderen bent, is overmatig spuiten en verfverspilling.

Met een spuitmachine kunt u echter een meer gecontroleerde, fijnere afwerking bereiken met uw toepassing op kleinere klussen, zelfs binnenshuis. Ze kunnen perfect zijn voor kleinere versieringen, trappen, hekken en andere details! Als het gaat om spuitverf, moet je nadenken over wat je aan het schilderen bent. U kunt bijvoorbeeld een sproeier gebruiken op binnendeuren, waar u met een roller net niet de professionele afwerking krijgt die u nodig heeft.

Je kunt zelfs items zoals deuren en dergelijke mee naar buiten nemen en ze in een grote open omgeving spuiten!

Rol schilderen:-

Veel schilders houden het bij rollers als het om binnenshuis gaat, omdat het je een betere controle geeft over de verfstroom. U hoeft zich geen zorgen te maken dat verfspray op de verkeerde plaatsen terechtkomt. Als je een binnenkamer aan het inrichten bent, moet je nadenken over het aanschaffen van een goede rollerset. De General Painting Application Kit is fantastisch om ervoor te zorgen dat u over de basis beschikt voor elke schilderklus. Het kan zijn dat u een snelle klus moet klaren of een hele kamer moet schilderen.

Hoe dan ook, deze kit heeft alles wat je nodig hebt om te bereiken wat je nodig hebt als het gaat om het aanbrengen van rollers. In de kit krijg je een rolframe, tray en twee medium pool sleeves. En dat is nog maar het begin! Je hebt ook een penseelpakket voor aannemers, een wegwerpwerkpak met capuchon, een handverfmixer EN een paar wegwerphandschoenen! Op deze manier kunt u geld besparen door een pakket op te halen en direct uw muren te schilderen.

Elke methode heeft zijn sterke punten, hoe dan ook, je kunt een fantastische, professionele afwerking bereiken, zolang je maar de tijd neemt om het juiste gereedschap te vinden. Als je nog steeds moeite hebt om te beslissen, neem dan contact op met het vriendelijke team van Rawlins Paints!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.