Huur verstandig een auto voor uw reis – Tips

Als u een reis, plezier of zaken plant, wilt u misschien een wanneer u uw bestemming bereikt. Veel luchthavens hebben autoverhuurbedrijven ter plaatse om passagiers te faciliteren. De volgende tips over het huren van een auto zullen u helpen een goede deal te krijgen.

‘S Werelds toonaangevende autoverhuurbedrijven hebben kantoren in de Verenigde Staten en vaak over de hele wereld. Er bestaat niet zoiets als het beste bedrijf in deze sector. Het is echt de moeite waard om rond te kijken. De prijzen zijn afhankelijk van het type/merk van de auto, de periode en de zogenaamde speciale voorwaarden van het bedrijf. U kunt eenvoudig online prijzen vergelijken en uw auto ook online boeken.

Bijna alle huurauto’s hebben automatische transmissies, tuners en airconditioning. Ook als u de voorkeur geeft aan een handgeschakelde curacao auto huren versnellingsbak, is het mogelijk dat deze bij aankomst niet beschikbaar is. Als u met uw kinderen reist, heeft u kinderzitjes nodig, vergeet deze dan niet te bellen bij het boeken van uw auto.

Bij het huren van een auto in de Verenigde Staten heeft u doorgaans geen internationaal rijbewijs nodig. Uw licentie van uw land is volledig voldoende. Dit betekent dat een internationale vergunning handig kan zijn om aan de instantie te bewijzen dat u een geldige vergunning heeft, bijvoorbeeld als zij niet bekend zijn met de vergunningen uit uw land.

Verhuurbedrijven hebben verschillende regels over aan wie ze verhuren. Sommigen van hen verhuren aan niemand onder de 25 jaar, terwijl anderen niet verhuren aan iemand ouder dan 70. Neem contact op met het bedrijf over beperkingen voordat u uw auto huurt.

Het autoverhuurdomein is zeer concurrerend, dus de prijzen veranderen regelmatig. Sommige bureaus hebben vaak aanbiedingen geadverteerd. Anderen voeren willekeurige extra promoties uit. Als de klantenkring traag is, kunt u waarschijnlijk een interessantere prijs krijgen dan wanneer u in het hoogseizoen huurt. Geen enkele verhuurder heeft de beste prijzen. Het hangt gewoon af van de situatie, dus bereid je voor en aarzel niet om te onderhandelen voor een betere prijs!

Als je via een reisbureau hebt geboekt, kun je soms een betere prijs krijgen voor je huurauto. Bij sommige pakketten zijn zelfs de huurprijzen inbegrepen. Vergelijk deze aanbiedingen om te zien welke beter is.

Onthoud nog een belangrijk punt: veel agentschappen betalen echt te veel voor een huurautoverzekering. De aanrijdingsschade- en diefstalverzekering die ze proberen op de markt te brengen, wordt belachelijk gewaardeerd. Maar je kunt het ook niet riskeren zonder ermee te rijden. Sommige autoverzekeraars hebben een chauffeur om u te dekken, en sommige creditcards geven u ook een gratis verzekering. Kijk wat u kunt doen om een ​​verhuurdersverzekering te vermijden, aangezien deze de prijs van uw huur bijna kan verdubbelen.

Nu je weet hoe je een auto kunt huren en de betere deal kunt krijgen, heb je een paar extra dollars op zak om je voor te bereiden op je volgende reis, denkend dat je het goed hebt gedaan.