Bezoek Sevilla Spanje

Sevilla, de zuidelijke regio van Spanje

Sevilla ligt in de zuidelijke regio van Spanje en is de thuisbasis van enkele van de meest gedenkwaardige monumentale geschiedenis. Enkele geweldige plaatsen om te zien zijn de kathedraal en La Giralda, het Museo de Bellas Artes, Plaza de Espana en nog veel meer.

Ideaal om echt te genieten, te ontspannen en alle monumentale infrastructuur van Sevilla te zien die je ongeveer 7 dagen nodig hebt.

Na een lange dag sightseeing en een paar uur rust, is Sevilla de thuisbasis van enkele van de beste restaurants en bars in Spanje. Een favoriet is La Carboneria, een rustige echte Spaanse bar met flamencomuziek en live-acts.

En voor de feestgangers zijn er Bezienswaardigheden Sevilla nachtclubs in het zuiden van Spanje. Enkele van de belangrijkste zijn Boss, Bandalai, Azucar de Cuba en nog veel meer.

Voor mensen met een beperkt budget is Calle Betis de beste plek voor een drankje, bars zoals de Big Ben bieden kortingen op bier en sterke drank. De budgetbars zijn normaal gesproken een ontmoetingsplaats voor buitenlandse studenten en een goede plek om nieuwe vrienden te maken.

De kathedraal van Sevilla / de kathedraal van Sevilla

De kathedraal van Saint Mary of the See is met zijn gotische architect de op twee na grootste kerk ter wereld.

Reales Alcazares Sevilla

Een prachtig paleis was eerst een Moors kasteel gebouwd door Arabieren. De geschiedenis zei dat het paleis de ontdekking was van Peter de Wrede die verliefd was op Maria de Padilla.

Casa de Pilatos Sevilla

Toen de echte eigenaar, markies van Tarifa, in 1519 Jeruzalem bezocht, dachten de Jeruzalemieten dat pos Pontius Pilatus het huis bezat. Het huis is een prachtige mix van mudejar-, gotische en renaissancestijlen gemarkeerd met typische sculpturen?

Museo de Bellas Artes Sevilla

Opgericht in 1835, maar opende zijn deuren voor het publiek in 1841. Sinds 1839 was het gebouw een bekeerling genaamd Casa Grande de la Merced. Het museum herbergt nu een gevarieerde collectie schilderijen, beeldhouwwerken, keramiek, aardewerk en meubels. En het is de tweede na het Prado in Madrid vanwege zijn reeks geweldige Spaanse schilderijen

Fabrica real de Tabacos Sevilla

Real Fábrica de Tabacos een stenen gebouw uit de achttiende eeuw, het was een van de eerste tabaksfabrieken in Europa, het is het op een na grootste gebouw in Spanje en stond bekend om de vrouwelijke arbeiders die er werkten. Sinds het midden van de twintigste eeuw is het nu onderdeel geworden van de universiteit van Sevilla.

Stadhuis Sevilla Ayuntamiento Sevilla

De Ayuntamiento is het stadhuis uit de 16e eeuw. Met kamers versierd met historische parafernalia van de stad en de monarchie in een mix van gotische en renaissance-elegantie. Het is gelegen tussen Plaza Nueva en Plaza San Francisco. Diego de Riaño, een van de belangrijkste architecten in Spanje, heeft in de 16e eeuw het gebouw gebouwd.

Plaza de España Sevilla

De Plaza de Espana, gelegen in het park van Maria Luisa in Sevilla, werd gebruikt voor enkele scènes van aflevering II van de Star Wars-saga-aanval van de klonen.

Spanje bouwde de Plaza de Espana in 1928 voor de Ibero-Amerikaanse tentoonstelling van 1929. Het is een typisch voorbeeld van de Renaissance Revival-stijl in de Spaanse architectuur. Een vaarkanaal volgt de boog van de structuur, doorkruist door een kleurrijke loopbrug.

Museo Arqueológico Sevilla

Voor de tentoonstelling van 1929 werd een museum op drie niveaus gecreëerd dat nu de thuisbasis is van de belangrijkste archeologische stukken van Andalusië. Artefacten variëren van paleolithische vondsten tot Romeinse kunst. De meeste archeologische kamers zijn gerenoveerd en herbergen nu de beroemdste symbolen uit de vroege geschiedenis van Sevilla. De Carambolo-schatten van Tartessisch goud en de collectie Romeinse beeldhouwwerken zijn de meest prestigieuze van Spanje.

Torre Del Oro Sevilla Sevilla

De Torre Del Oro Sevilla of de Toren van Goud is gelegen aan Christopher Columbus Avenue; langs de oever is een van de meest verbluffende uitzichten in Sevilla. Het was vernoemd naar de gouden tegels die het ooit versierden, maar als je het aan een inwoner vraagt, zeggen ze dat het de toren van goud werd genoemd omdat het werd gebruikt als opslag voor goud dat Sevilla binnenkwam.