Behandeling van erectiestoornissen

Wat is erectiestoornis?

Erectiestoornissen worden beschreven als het onvermogen om een ​​erectie te krijgen en te houden die stevig genoeg is voor seksuele handelingen. Bij ED heeft een persoon moeite om een ​​erectie te krijgen of te houden die stevig genoeg is voor seks. Het wordt soms impotentie genoemd, hoewel deze term niet vaak wordt gebruikt. Het is een aandoening waarbij de penis niet hard wordt en niet uitzet wanneer een man seksueel opgewonden is of wanneer hij een erectie verlangt.

Erectiestoornissen worden gedefinieerd als de meest voorkomende seksuele stoornis die mannen aan hun arts melden. Het beïnvloedt maar liefst 30 miljoen mannen.

Oorzaken van erectiestoornissen:

Mannelijke seksuele opwinding is een moeilijk proces dat de hersenen, hormonen, emoties, zenuwen, spieren en bloedvaten omvat. Erectiestoornissen is een aandoening die kan optreden als gevolg van problemen met een van deze. Soms kunnen psychische stoornissen de symptomen van erectiestoornissen verergeren. Een lichte lichamelijke aandoening die uw seksuele respons vermindert, kan bijvoorbeeld angst veroorzaken om een ​​erectie te behouden. De resulterende angst kan leiden tot of intense erectiestoornissen.

Enkele oorzaken van ER zijn als volgt:

  • Vaatziekten: de bloedtoevoer naar de penis kan beperkt of beperkt worden als gevolg van vaatziekten zoals atherosclerose (verdikking van de slagaders).
  • Neurologische aandoeningen: Zenuwen die impulsen naar de penis sturen, kunnen beschadigd raken door een beroerte, diabetes of andere aandoeningen.
  • Psychische problemen: ze bestaan ​​uit depressie, stress, angst, gebrek aan prikkels van de hersenen en emotionele redenen.
  • Trauma: een verwonding kan de symptomen van ED veroorzaken.

Bovendien, chronische ziekte, kunnen bepaalde medicijnen ook de reden zijn voor ED. Operaties voor de prostaat-, blaas- en darmkanker kunnen ook bijdragende factoren zijn voor ED.

 

Behandeling:

Vidalista is een geneesmiddel dat tadalafil als hoofdbestanddeel bevat en wordt gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen (erectiestoornissen) en symptomen van een vergrote prostaat. Het wordt soms ook gebruikt om pulmonale hypertensie te genezen (hoge bloeddruk in de bloedvaten die de longen leveren). Het wordt ook gebruikt door mannen die tekenen en symptomen hebben van goedaardige prostaathyperplasie (BPH). BPH treedt op als gevolg van een vergrote prostaat. Mannen met BPH hebben meestal moeite met urineren, een verminderde stroom van urineren, moeite bij het begin van urineren. Tadalafil behandelt ook deze symptomen. Bovendien wordt dit medicijn bij zowel mannen als vrouwen gebruikt om de symptomen van pulmonale arteriële hypertensie te behandelen om uw vermogen om te oefenen te verbeteren. Tadalafil werkt op het PDE5-enzym in de longen om de bloedvaten te ontspannen voor de behandeling van de symptomen van hypertensie. Dit zal de toevoer van bloed naar de longen verbeteren en de belasting van het hart verminderen.

 

Dosering:

Dit medicijn is verkrijgbaar in verschillende doses. En de dosis van dit medicijn zal voor verschillende patiënten verschillen, afhankelijk van hun geval. Volg de aanbevelingen van uw arts voor het nemen van medicijnen.